The south-west, een reisverhaal in vier delen.

Deel 4.4 Nelly Story.

En verder trekt de karavaan, via Mesa Verde Colorado, waar in 800 de indianen al huizen bouwden, door naar de parken van Utah: Arches (toneel van Indiana Jones), Canyon Land, (of hoe twee rivieren een prachtig landschap vol canyons kunnen maken), Bryce National Park (toneel van Cowboys and Aliens) En tussendoor iedere avond rustig of heftig neuken.

Maar dan staat een nieuwe bestemming voor de deur; de bakermat van alle ontucht Las Vegas.

De stad waar alles kan en mag. What happens in Vegas, stays in Vegas. Een stad vol speeltjes voor volwassenen, Ademloos lopen we over de Strip. Van Venetië, waar de gondels op de eerste verdieping varen, naar Parijs, waar je in Les Halles kunt gokken, dan door naar New York, waar door het hele gebouw binnen en buiten een achtbaan dendert, dan de piramides, de fonteinen in de woestijn van Bellagio en het MGM gebouw, waar de leeuw ligt te slapen, maar je toch zijn gebrul hoort. Iedere keer vlug naar het volgende gebouw, buiten niet te harden van de warmte en binnen overdadig koel, totdat we in Caesars tegenover een aantal bewegende beelden staan die een gevecht op leven en dood voeren met brandende zwaarden en bijna alles ontploft. Je wenkbrauwen branden er bijna van af, maar een kwartier later beginnen die beelden gewoon opnieuw.

Op een terrasje binnen bij de Starbucks zitten we te genieten van een ijskoffie. Lekker koel. Hier geen 41 graden. We bespreken wat we al gezien hebben en wat we vanavond gaan doen. Wim had een folder gevonden van een poker paleis, waar ze vanavond een speciale game houden. De regels zijn heel eenvoudig. In de zaal staan vier tafels met zes spelers. Iedere speler koopt voor 50 dollar fiches. Als hij door zijn fiches heen is kan hij nog voor 40 dollar fiches bijvragen, maar daarvoor moet zijn vrouwelijke partner dan per 10 dollar een kledingstuk uittrekken. Zij mag maar 4 kledingstukken aan hebben. Bij wie dan als eerste alle 90 dollar fiches op zijn, of wel de eerste verliezer, verliest dan zijn vrouwelijke partner voor een tijdje, want die mogen de andere vijf heren aan tafel eerst eens lekker neuken.

“Daar zou ik wel eens aan willen meedoen,” zegt Wim. “Ik wil wel eens een lekker ding neuken. Kijk, hier staat het, de dames moeten eerst gekeurd worden door de organisatie of ze wel de moeite zijn.”

“En wie neem jij dan mee, als jij mocht verliezen?”

“Eh, ik dacht aan jou Nelly, ik verlies toch niet. En jij komt fluitend door de jury.”

Nelly kijkt hem met grote ogen aan, kijkt even naar mij en dan weer terug naar Wim. Quasi ernstig zegt ze tegen Wim; “en waarom denk je dat ik dat zou willen, ik doe toch niet aan seks?”

Voordat Wim maar kan antwoorden zegt ze ineens; “daar heb ik nu al een tijdje van gedroomd, om eens geneukt te worden door iemand, die ik niet ken, waar ik nog niet tegen gesproken heb en die hem zo maar uit zijn broek haalt om hem bij mij erin te steken. Ik ben altijd zo wel Multi monogaam geweest, ik ben nooit vreemd gegaan, ik heb me altijd voorgesteld en wist altijd de naam van diegene die met zijn leuter in mij zat te spuiten. Maar een keer helemaal los gaan… Ik doe het, ik ga mee.

“O ja,” zegt Wim, terwijl hij naar mij kijkt, “je mag meekomen, er is ruimte voor publiek voorzien, maar het kost je wel 100 dollar.”

Zoveel geld was ik nu ook weer niet in Las Vegas kwijt geraakt. Ik had een dollar in een machine gestoken en zowaar, er kwam twee dollar uit. Dan heb ik die twee dollar weer in een andere machine gestoken, en daar kwam niets meer uit. En dan ben ik maar gestopt en heb ademloos gekeken naar al die mensen die er maar geld in bleef stoppen. En tegenwoordig doe je dat niet meer met muntjes, maar gewoon hup, je creditcard erin.

Nadat we ons in het hotel hadden opgefrist en de grootste seksuele spanningen hadden laten ontsnappen, eigenlijk was de volgorde andersom, vertrekken we weer terug naar de Strip. We hebben geen hotel op de strip genomen, wel aanlokkelijk, maar niet voor ons reisbudget. Met een paar flessen koud water zoeken we een plekje in de hitte. Het is tenslotte July 4th, nationale feestdag en om negen uur begint het vuurwerk. Het is aardig druk op straat, maar tegen half 10 gaan de meesten weer weg, geen vuurwerk, het blijkt te warm te zijn en het brandgevaar is te groot. Stevig balen, voor niets zo lang in de hitte gezeten. Dan maar op naar de poker-hal.

De poker-hal zit in een kleine zijstraat van de Strip. Wim en Nelly gaan door een aparte ingang voor deelnemers, waar de kleding van Nelly wordt gecontroleerd, slechts vier kledingstukken zijn toegelaten. Zelf ga ik door de hoofdingang, en dan moet ik nog zelfs betalen om straks Nelly geneukt te zien worden, althans, dat is de verwachting van haar toch. Ik kom in een grote zaal met veel rood aan de wanden, op verschillende plaatsen hangen grote flatscreens, waar net een herhaling op loopt van de pokerpartij van een uur geleden, met de heftige afloop. Het meisje stapt in werkelijkheid net helemaal suf geneukt van de pokertafel, haar benen trillen en ze moet ondersteund worden.

Dan knipperen de schermen ineens en verschijnt het beeld van een lege tafel. Een stem begint met brallend aan te kondigen dat de nieuwe poker ronde op het punt staat om te beginnen en of alle bezoekers plaats willen nemen. Uit een zijdeur komen dan de 6 poker deelnemers samen met hun dames. Als derde deelnemer herken ik gelijk Wim, samen met Nelly. Ze lopen naar mijn kant van de tafel en nemen plaats. De schermen laten alles goed zien, de tafel en de deelnemers.

De spelleider neemt ook plaats aan de tafel en begint de kaarten te delen. Het wordt stil in de zaal en iedereen kijkt gespannen naar het spel, en vol verwachting naar de dames, die er met kleren aan al heerlijk uit zien. Ronde na ronde wordt er gespeeld en de dames beginnen al flink wat kleding te verliezen. Nelly staat al met alleen haar bikini broekje aan en ik heb al prachtige close-ups gezien van haar borsten, die mogen ook gezien worden. Het meisje naast haar verliest als eerste haar broekje en staat nu naakt naast haar speler. Als hij nog een keer verliest is het spel afgelopen. In de volgende ronde verliest Wim en ook Nelly staat nu naakt. Ik zie haar gezicht, vol verwachting, die ogen stralen niets dan geilheid uit.

Het spel wordt nu hevig en ineens een gil, er heeft iemand verloren. De rossige naast de tweede speler had ook alles uit en haar speler heeft verloren. Ik kijk even naar Nelly, de teleurstelling druipt er van af, ze wilde zo graag. De rosse kijkt even naar de spelleider, die haar uitnodigt om op de pokertafel te komen liggen, de andere vijf spelers kunnen zich nu uitleven op haar, in een vooraf bepaalde volgorde. Nelly kijkt even naar het schouwspel en loop dan naar mij.

“Wat een rotstreek van Wim dat hij heeft gewonnen, ik wilde op die tafel, ik ben zo geil en ik wilde nu eens een keer vreemd gaan, door vreemden geneukt worden.” Woedend pakt ze mijn hand en trekt me mee naar de uitgang.

“Zou je niet eerst je kleren even gaan halen voordat je naar buiten gaat?”

“Ga jij ze maar halen, ik wil ze niet, ik ga zo naar buiten, ik laat me aanranden!” Snel loop ik naar de tafel en zoek tussen de kledingstukken naar die van Nelly. Op de tafel is de derde persoon met die rosse aan het neuken. Wim staat er met een tevreden gezicht naar te kijken, die was al nummer twee.

“Hoe is het met Nelly, ze was ineens weg?” Vraagt Wim. “Die wil weg, die wil geneukt worden, die is zo heet, ze staat op ontploffen.”

‘Ik kom gelijk mee,” zegt Wim. Samen lopen we met de kledingstukken weer naar de plek, waar ik haar had achtergelaten. Maar daar vinden we geen Nelly. Na wat rondvragen horen we dat ze al naar buiten gelopen is.

“O! o o o, problemen” roep ik gelijk terwijl we ons door de mensen naar buiten proberen te wringen, iedereen wil juist naar binnen om naar het gebeuren op de pokertafel te kijken.

Maar we zijn al te laat, we zien net hoe Nelly in een politiewagen verdwijnt en die rijdt gelijk weg. Snel een taxi roepen en achter de politie aan. Na twee bochten stopt de politiewagen ineens en zien we een van de agenten uitstappen, hij doet de achterportier open en laat Nelly eruit, nog steeds zo naakt als maar kan. Ze knikt even tegen de agent en buigt dan voorover tegen de kofferdeksel. De agent gaat achter haar staan en uit de bewegingen die hij maakt blijkt wel dat hij iets uit zijn broek haalt en bij Nelly naar binnen steekt. Die begint nu heen en weer te wippen onder de stoten van de agent. Wim en ik stappen nu uit de taxi en lopen naar het tafereel toe. De agent kijkt ineens verschrikt op als hij ons ziet aankomen, trekt zich snel terug, springt in de wagen en de politieauto rijdt met gillende banden weg. Nelly valt bijna voorover van het gebeuren, omdat ze nog op de wagen steunde. Dan kijkt ze op naar de personen die het gebeuren hebben verstoord.

“Konden jullie verdomme niet wat later komen, ik had die agent net zover dat hij mij zou neuken en me dan zou vrijlaten, en nu verstoren jullie mijn neukpartij.”

“Trek maar snel je kleren aan, we gaan terug naar het hotel, daar zullen we wel aan je noden voldoen.” Met frisse tegenzin pakt Nelly haar topje en broekje en trekt die aan. De rest geeft ze terug aan Wim. Samen stappen we de wachtende taxi in en rijden naar het hotel. Daar lopen we over de balustrade naar onze hotel kamer. Terwijl we nog lopen trekt Nelly haar topje al weer uit, glijdt haar broekje langs haar benen naar beneden en gooit die twee kledingstukken naar Wim.

“Verder ga ik niet, ik wil hier en nu geneukt worden,” zegt ze terwijl ze met haar handen de leuning vastpakt en voorover leunt. Uitdagend steekt ze haar kontje achteruit. Dit is zelfs voor mij te veel. Ik trek mijn broek naar beneden, ga achter haar staan en ram hem in een wel heel kletsnatte kut. Die is geil vanavond.

Wild stoot ik op haar in en zij stoot met evenveel kracht weer terug. Hijgend en kreunend neuken we elkaar totdat Nelly met een kreet werkelijk klaar komt. Haar kut trekt zo hard samen dat dit mij over de grens helpt en ik spuit met grote stralen haar kut vol.

Hijgend staan we tegen elkaar aan, zij hangend op de leuning en ik hangend op haar. Voorzichtig kom ik weer overeind en trek me uit haar terug.

“Nu hebben we zoveel lawaai gemaakt en komt er nog geen gegadigde om mij te neuken,” zegt Nelly teleurgesteld.

Samen strompelen we naar de kamer, waar Wim de deur al open had gemaakt. Zodra ze de kamer binnen loopt geeft Wim haar een duw, zodat ze op haar buik op het bed valt. Wim staat gelijk achter haar, hij rukt zijn broek naar beneden en ramt zijn piemel bij haar naar binnen.

“O, ja, neem me, neem me hard. Doe het, Ja…”

Wild staat Wim op haar in te beuken. Ik sta zelf in de deuropening naar het schouwspel te kijken. Wat is die Nelly oververhit, ik hoop dat ze zo een beetje afkoelt. Wim spuit ondertussen al hijgend zijn zak leeg in haar, trekt zich los en ploft naast haar op de bank. Nelly draait zich om zodat ze naast Wim op het bed ligt.

“Zo, ik denk dat de spanning weer een beetje weg is, maar ik stond ook wel heel heet.”

Las Vegas, stad van de zonde. Rustig gaan we op bed liggen en nemen onze laptop om het laatste deel van de reis uit te stippelen.

Morgen eerst door de Nevada woestijn langs Area 51, de zogenaamde super geheime militaire basis, waar vliegende schotels bewaard zouden worden en de personen die gevonden zouden zijn bij de zogenaamde vliegende schotel crash in Rosswell. Indiana Jones deel 4 gaat daarover. Voorbij de basis links af, kan je niet missen er loopt maar een weg en dan terug naar California, Achter het bordje staat een hele grote billboard: Heat kills. We naderen Death Valley.

En warm is het, zelfs al je kleren uittrekken helpt niet, alleen de airco vol aan in de auto, totdat de motor warm wordt en de airco stopt. Puf puf… 54 graden. Zelfs het water dat op de bodem van de vallei ligt is te heet om je hand in te steken. Dan maar afkoelen in het toilet van het ranger gebouw, het enige toilet op onze reis met airco. Zeer indrukwekkend, maar heet, heet, heet…

Snel door naar het westen. De volgende dag Sequoia, waar de gigantische bomen staan. Er is over de weg een boom gevallen en daar hebben ze nu een tunnel in gemaakt, waar je met de auto doorheen rijdt. Dan door naar Yosemite, het laatste park, met prachtige natuur. Vooral voor wandelaars. Maar pas op de beren. Dan draaien we af naar Old-Sacramento, terwijl we onze reis cd weer hebben opgezet en meezingen met Middle of the Road en hun lofzang op die stad.

Na een rustige nacht, ja al die neukpartijen eisen je tol, gaan we terug naar waar onze reis begon. De reis CD gaat er weer in en nu beginnen de lofliederen te komen. Samen zingend met Scott McKenzie rijden over de westelijke brug richting de stad. Voor ons de skyline van San Francisco, rechts van ons de baai met daar midden in Alcatraz en in de verte, net zichtbaar in de mist de Golden Gate Bridge.

Nadat we ons hadden ingeschreven in het hotel gaan we naar de zeekant. Gezellig rond lopen op de Fishermans Warf en pier 39. Lekker Chowders eten, soep, geserveerd in een brood-kop, heel speciaal. Rondrit gemaakt met de beroemde kabeltram, China town bekeken, Chirardelli chocolate bezocht en daar, o, o Amerikanen, chocolade met pindakaas vulling geproefd. Dan eens gaan zoeken naar de plaats waar de boten naar Alcatraz vertrekken. Dat is de enige tour die we op voorhand al hadden geboekt, want die zit bijna altijd vol. Een indrukwekkende tour, je krijgt een walkman, en tot onze verbazing klinken daar bekende Nederlandse stemmen, de correspondenten van de NOS in de USA hadden de tour ingesproken. Zeer aan te bevelen.

Dan breekt de laatste middag aan. Met de auto rijden we naar de voet van De Brug en lopen langs het pad omhoog. Daar kom je langs de plaats waar iedereen een foto heeft gemaakt van de Golden Gate Bridge. We moeten even wachten want er was net een pas getrouwd stel bezig met het nemen van hun statie foto’s. Maar dan hadden we ineens het uitzicht voor onszelf. Terwijl ik wat foto’s van het uitzicht sta te nemen hoor ik Nelly ineens zeggen, terwijl ze langs me loopt; “kom vlug een foto maken.”

Ik kijk langs mijn toestel en ik zie Nelly naakt poseren aan de rand, zodat ze naast de brug staat. Zonder na te denken neem ik een hele reeks foto’s en voor dat ik er erg in heb is ze al weer weg en aangekleed, er komen weer mensen aan. Je bent niet alleen op die brug.

Boven aan gekomen lopen we alle drie te bibberen, wat is het hier koud, maar 25 graden. We vluchten naar de souvenirshop en alle drie kopen we daar een trui, met de brug erop, vanzelfsprekend. En zo wandelen we alle drie hand in hand de hele brug op en af, een beetje melancholisch, we sluiten de vakantie af met een hoogtepunt.

Terug bij het hotel ploffen we op ons bed en liggen even stil.

“Wat gaan we doen met eten, ik heb geen puf meer.” Zegt Wim.

“Ik ook niet,” zegt Nelly.

“Zullen we dan maar pizza bestellen, ik zie naast de telefoon een kaart liggen van een pizza bedrijf.” Ik pak de kaart vast en na overleg met de andere twee bestel ik een reuze pizza, groot genoeg voor drie personen.

“Is goed,” zegt Nelly die weer opstaat en langzaam haar kleren begint uit te trekken. Naakt staat ze voor ons zich uit te rekken. Geil beginnen we haar aan te kijken.

“Volgens mij heb je weer zin, je gaat toch die pizza bezorger niet neuken, net als je al eerder gedaan hebt,” vraag ik haar, verwijzend naar haar avontuur in “wedden dat”.

“Nee hoor, ik ben vanavond alleen van jullie, maar ik mag hem mijn lichaam toch laten zien?” Vraagt ze quasi onschuldig. Dan wordt er op de deur geklopt, alleen hard geklopt. Nelly loopt met een grijns naar de deur en ook wij gaan nu wat oplettender zitten om de reactie van de pizzabezorger te zien.

Nelly trekt de deur open en daar staat… zij met de pizza. Ze laat haar blik over het lichaam van Nelly glijden van top tot teen en weer terug. Dan zegt ze; ”jij mag er wel wezen.”

Ze loopt de kamer binnen en dan ziet ze ons op het bed zitten: “Neuk jij met alle twee die kerels, lekker dat zou ik ook wel willen.”

Nelly is nog steeds van slag omdat er geen man voor de deur stond die zich kon verlekkeren aan haar lichaam.

“Als je niet genoeg hebt aan die twee kerels dan bel je mij vanavond maar. Ik ben om negen uur vrij en ik wil met jou ook wel iets lekkers doen.” Dan geeft ze de pizza aan Nelly, samen met de rekening. Snel geeft ze haar het geld en met een brede glimlach vertrekt de pizza bezorgster weer.

Als we uitgelachen zijn en de pizza opgegeten is gaat Nelly voor ons staan.

“Lieve jongens, het is de laatste avond, ik wil jullie bedanken voor een heerlijke vakantie, we zijn alle drie onze beloftes nagekomen, ik heb er voor gezorgd dat jullie op seksueel gebied niets te kort zouden komen en ik heb twee keer zoveel seks gehad als gedurende een normale vakantie.”

Na deze wijze woorden loopt ze naar ons toe en trekt ons overeind. Ze begint bij Wim zijn polo uit te trekken, dan draait ze zich naar mij en trekt mijn T-shirt uit. Dan schuiven haar handen naar beneden en trekt ze onze shorts in een ruk naar beneden. Ze knielt voor me, pakt met een hand mijn piemel vast en begint er aan te likken. Met de andere hand houdt ze zo Wim vast. Ze draait dan haar gezicht naar Wim en likt ook aan zijn piemel. Weer draait ze nu naar mij en neemt hem nu volledig in haar mond. De hemeldeuren gaan open, dit kan ze zo lekker. En met een klap slaan die ook weer dicht, want nu draait ze weer naar Wim, die nu in de hemel is.

Zo gaat bij ons om beurten de hemel open en dicht. Ik kijk opzij naar Wim en zie in zijn ogen hetzelfde als ik. We bukken ons ineens en pakken Nelly voorzichtig op. We lopen met haar naar het bed en leggen haar daar liefdevol neer. We gaan aan twee zijden van haar liggen en beginnen haar lichaam te strelen. Ik neem een borst in mijn mond en begin de andere met mijn handen te liefkozen. Wim zakt ondertussen naar beneden en begint haar liefdesgrotje te bewerken. Ze begint te kronkelen en te kreunen, zo lekker vindt ze het. We gaan nog even door, dan merk ik dat Wim zijn hoofd terug trekt en nu op Nelly kruipt. Ik ga wat anders naast haar liggen zodat ik verder kan spelen met haar borsten.

Wim begint haar nu te neuken, heel rustig, liefdevol. Na een paar minuten tikt hij op mijn schouder en gebaart dat we moeten wisselen. Ik schuif vlug naar achteren, Wim gaat naar de andere kant en begint nu aan haar borsten. Ik schuif in haar nu wel druipend natte liefdesholletje en neuk haar rustig. Ze begint steeds feller te kreunen en ze komt klaar. Een teken voor ons om weer van plaats te wisselen. Zo houden we het nog drie orgasmes vol bij Nelly maar dan roept ze uit dat we in haar klaar moeten komen, ze wilt ons voelen spuiten. Ik ga nu over op een hogere versnelling en voel mijn ballen. Met veel lawaai spuit ik mijzelf leeg in haar, maak dan snel plaats voor Wim en ook hij is snel.

Rustig liggen we nu naast elkaar.

“Dank je jongens, dat was heel liefdevol van jullie.”

“Graag gedaan,” zei Wim, “jij hebt jezelf deze drie weken volledig gegeven en we hebben van jou genoten.”

De volgende ochtend slepen we onze koffers voor de laatste keer naar de auto. Hij was lichtgrijs toen we vertrokken, maar nu donkerbruin van al het stof. Die moeten hard poetsen vandaag, denk ik stilletjes. Bij de luchthaven geven we de auto weer af, slepen dat hele eind onze koffers weer terug naar de vertrekhal, en dan begint de lange reis terug naar het koude land, waar het maar 23 graden is. En Wim, die nodigde zich uit bij ons om naar de foto’s en vooral om naar de video te komen kijken. En of hij dan misschien zou mogen blijven slapen.

“Wie weet,” zegt Nelly met een geile glimlach.

© Storyvertaler